Dag van de Zorg voor de zorgprofessional op zondag 18 maart

sfeerbeeld Jobdag was een succes Op Dag van de Zorg op 18 maart volgden maar liefst 100 toekomstige zorgprofessionals de rondleidingen door AZ Turnhout.

Meer dan 100 deelnemers aan de jobbeurs

AZ Turnhout richtte zich met de Dag van de Zorg op 18 maart op de eerste plaats op geïnteresseerden in een job in de zorgsector, meerbepaald naar functies als verpleegkundige, arts of onderhoudspersoneel. Zondag 18 maart was dan ook een meer dan geslaagde grootschalige jobbeurs in AZ Turnhout.

 

Dank aan alle medewerkers die voor, tijdens en na de Dag van de Zorg geholpen hebben om er een geslaagde jobdag van te maken!

Parcours doorheen het ziekenhuis

We boden de toekomstige zorgprofessionals verschillende rondleidingen aan doorheen het ziekenhuis, afgestemd op hun specifiek interesseveld. Ze konden praten met de medewerker van AZ Turnhout en vragen stellen over hun ervaring als zorgprofessional. Daarnaast was er de mogelijkheid om ter plaatse te solliciteren en de open vacatures in te kijken. Met succes, de stand van de personeelsdienst bevond zich zelden zonder geïnteresseerde bezoekers.

 

AZ Turnhout heet je welkom in 2012

De Dag van de Zorg op 18 maart was één van de vele activiteiten die in AZ Turnhout in 2012 op het programma staan.

Ben je niet op zoek naar een job in de zorgsector, maar gewoon benieuwd naar hoe het er in een ziekenhuis achter de schermen aan toe gaat? Noteer dan alvast Openbedrijvendag op 7 oktober 2012 in je agenda. 

Houd onze website in de gaten voor alle activiteiten die we in 2012 organiseren.

Disclaimer | AZ Turnhout - vzw maatschappelijke zetel - Steenweg op Merksplas 44 - 2300 Turnhout | Volg ons op afbeelding facebook