Welkom op de site van het Centrum voor Oncologie

In ons centrum wordt de patiënt met kanker of hematologische aandoeningen multidisciplinair opgevangen door artsen, verpleegkundigen en een uitgebreid begeleidingsteam. Samen streven we naar de optimale diagnose, behandeling en nazorg van elke patiënt.

Doordat we onze medische expertise bundelen, zijn we in staat om elke patiënt hoog kwalitatieve oncologische behandelingen aan te bieden.

We werken binnen het kader van het zorgprogramma oncologie dat verschillende specialismen omvat zoals hematologie, radiotherapie en oncologie. Binnen het zorgprogramma is afstemming en samenwerking tussen specialisten van diverse disciplines en met de huisartsen van cruciaal belang.

Indien u meer informatie wenst over de Borstkliniek (samenwerking AZ Turnhout en AZ Herentals) download dan de uitgebreide folder.

24 en 25 juni : Levensloop Turnhout

Levensloop is een 24u durend solidariteitsevent waarbij teams elkaar aflossen in het lopen of wandelen rond een parcours. Tijdens dit event staat de ziekte kanker centraal op alle mogelijke manieren: het vieren van het leven, het herinneren en het strijden tegen de ziekte. AZ Turnhout steunt deze 24u van beweging tegen kanker.

Op 24 en 25 juni is er een Levensloop in het Stadspark van Turnhout. Inschrijven kan als deelnemer of als vechter. Als deelnemer maak je deel uit van een team. Gedurende 24u moet minstens één iemand van je team steeds in beweging zijn op het parcours. 'Vechters' is een term voor (ex-) kankerpatiënten. Zij worden tijdens hete hele evenement in de bloemetjes gezet. Klik hier voor meer info.