Welkom op de site van het Centrum voor Oncologie

In ons centrum wordt de patiënt met kanker of hematologische aandoeningen multidisciplinair opgevangen door artsen, verpleegkundigen en een uitgebreid begeleidingsteam. Samen streven we naar de optimale diagnose, behandeling en nazorg van elke patiënt.

Doordat we onze medische expertise bundelen, zijn we in staat om elke patiënt hoog kwalitatieve oncologische behandelingen aan te bieden.

We werken binnen het kader van het zorgprogramma oncologie dat verschillende specialismen omvat zoals hematologie, radiotherapie en oncologie. Binnen het zorgprogramma is afstemming en samenwerking tussen specialisten van diverse disciplines en met de huisartsen van cruciaal belang.

Indien u meer informatie wenst over de Borstkliniek (samenwerking AZ Turnhout en AZ Herentals) download dan de uitgebreide folder.

Opleiding Kanker Beauty Professional

AZ Turnhout en het IFPC bieden vanaf september een opleiding voor schoonheidsspecialisten aan. In 25 lesdagen leren ze om beter tegemoet te komen aan de noden van mensen met kanker. Veel kankerpatiënten aarzelen om naar een kapper of schoonheidsspecialiste te gaan en stellen vragen als ‘Zal die mij wel begrijpen?’, ‘Weet die wel wat ik doormaak?’. Maar ook de schoonheidsspecialiste of kapper heeft vaak schrik het niet goed aan te pakken. De opleiding ‘Kanker beauty professional’ geeft hier een antwoord op. Klik hier voor meer info.