Afspraak maken voor een raadpleging

Nieuwe afspraken worden bij voorkeur gemaakt door de huisarts of de verwijzende specialist. Op die manier kan er voor gezorgd worden dat u een afspraak krijgt bij de arts die het meest geschikt is om uw aandoening te behandelen. Bovendien kunnen belangrijke gegevens zo onmiddellijk worden uitgewisseld. Afspraken kunnen op lange termijn worden gepland en zo nodig worden aangepast in geval van onvoorziene afwezigheid van een arts.

De artsen van de dienst urologie houden raadpleging zowel op campus Sint-Elisabeth (volg route B58) als op campus Sint-Jozef (volg route D25). Vraag daarom bij het maken van een afspraak steeds naar de campus waar u moet zijn.

  • Klik hier voor de raadplegingsuren
  • Bel naar onze dienst op 014 40 61 80 of 014 44 44 25 tussen 8 en 18 uur om een afspraak te maken met één van de artsen.
  • Buiten deze uren of wanneer de telefoon niet onmiddellijk wordt opgenomen, wordt u doorgeschakeld naar het centraal afsprakenbureau. Zij kunnen voor u ook een afspraak vastleggen.
  • U kunt uw afspraak telefonisch wijzigen. Indien u niet aanwezig kunt zijn op een voor u gemaakte afspraak, gelieve dan vooraf te verwittigen op het nummer 014 40 61 80.

Enkele aandachtspunten

Wij begrijpen dat afspraken niet altijd kunnen worden nagekomen en dat er iets kan tussen komen. Wel vragen we u dit tijdig door te geven, zo kunnen andere patiënten sneller verder geholpen worden en vermijden we lange wachttijden voor andere patiënten.
Schrijf u een 15-tal minuten voor het uur van uw afspraak in op het gelijkvloers aan de inschrijvingsloketten.

Klik hier voor algemene info over inschrijven of aanmelden bij AZ Turnhout.