Het team van het pijncentrum

Het multidisciplinair pijnteam is in AZ Turnhout samengesteld uit 5 pijnartsen, 2 pijnpsychologen, de pijnverpleegkundige, de secretaressen, een kinesist, een sociaal assistente en een ergotherapeut met ondersteuning van de ziekenhuisapotheek.

Vijf pijnartsen

Sinds 2005 heeft AZ Turnhout een pijnkliniek momenteel bestaande uit vijf gediplomeerde pijnartsen of algologen. Deze anesthesisten hebben een specifieke bekwaamheid in de evaluatie en behandeling van pijn.

vlnr: Dr. Frans Van de Perck, Dr. Christophe Lebrun, Dr. Katarina Claeysoone, Dr. Jos Geelen, Dr. Bart Bryon

Frans Van de Perck is coördinerend arts van het multidisciplinair centrum en Kalin Claeysoone van het multidisciplinair algologisch team.

 

 

De interventionele pijnkliniek

Voor de interventionele pijnkliniek mogen wij rekenen op zes gemotiveerde verpleegkundigen : Ingrid Swennen, Sin Van Opstal, Evi Van Lommel, Hilde Mariën, Riet Wouters en Els Peeters. (op foto vlnr) Niet op foto: Markèta Van Druten, Cindy Leemans.

 

 

 

 

Het MDCCP

Het multidisciplinair centrum wordt gedragen door :

Danny Schoofs en Ines Voeten als fysio-  en ergotherapeut
Karlijn Hoppenbrouwers (niet op foto) en Lies Op de Beeck als psychologen
Leen Somers als sociaal werker en Ann Mertens als pijnverpleegkundige
Liesbeth Peeters en Christinne Mertens zijn als secretaresses onontbeerlijk om de patiëntenzorg op maat te coördineren

(op foto vlnr: Frans Van de Perck, Eveline Mertens (niet meer werkzaam op het pijncentrum) , Ines Voeten, Lies Op de Beeck, Leen Somers, Danny Schoofs, Liesbeth Peeters, Ann Mertens)

 

Het algologisch team

In het multidisciplinair algologisch team is Sofie van Ginneken onze drijvende kracht als pijnverpleegkundige. Dr. Claeysoone is de pijnarts. Beiden worden bijgestaan door Karlijn Hoppenbrouwers (niet op foto) en Lies Op de Beeck als psychologen.

(op foto vlnr: Sofie Van Ginneken, Dr. Claeysoone, Eveline Mertens (niet meer werkzaam op het pijncentrum), Lies Op de Beeck)

 

 

 


Al onze medewerkers  en pijnartsen  kunnen rekenen op steun en raad van Daisy Martens, zorgmanager.