Afspraak maken voor een raadpleging

Nieuwe afspraken worden bij voorkeur gemaakt door de huisarts of de verwijzende specialist. Op die manier kan er voor gezorgd worden dat u een afspraak krijgt bij de arts die het meest geschikt is om uw aandoening te behandelen. Bovendien kunnen belangrijke gegevens zo onmiddellijk worden uitgewisseld. Afspraken kunnen op lange termijn worden gepland en zo nodig worden aangepast in geval van onvoorziene afwezigheid van een arts.

U kunt uw afspraak telefonisch wijzigen. Indien u niet aanwezig kunt zijn op een voor u gemaakte afspraak, gelieve dan vooraf te verwittigen op het nummer 014 40 61 80.

Tijdens de gewone werkuren kunt u telefonisch een afspraak maken op het nummer 014 44 44 25 (of 44 35) voor campus Sint-Jozef en op het nummer 014 40 61 80 voor campus Sint-Elisabeth.

Klik hier voor een actueel overzicht van de raadplegingsuren en -dagen van onze artsen.

Buiten de gewone werkuren kunt u hier een contactformulier invullen met de vraag om u te contacteren om een afspraak te maken. Gelieve uw GSM-nummer op te geven zodat we u makkelijk kunnen bereiken.

Vul het contactformulier in en wij bellen u zo snel mogelijk terug om een afspraak vast te leggen.

Meld u op de dag van de raadpleging aan bij de inschrijvingen op het gelijkvloers van campus Sint-Jozef of campus Sint-Elisabeth. U krijgt bij het vastleggen van de afspraak de juiste campus meegedeeld.