Afdelingen en hun locatie in AZ Turnhout

Het Centrum voor Oncologie omvat verschillende afdelingen.

De polikliniek oncologie

Hier kunt u terecht voor alle raadplegingen van de specialismen radiotherapie, medische oncologie en hematologie. De polikliniek bevindt zich op het gelijkvloers van campus Sint-Elisabeth (volg route B23). Klik hier voor meer info over hoe u een afspraak maakt voor een raadpleging.

De afdeling radiotherapie

Deze afdeling bevindt zich op het gelijkvloers van campus Sint-Elisabeth rechtdoor voorbij de inschrijvingsloketten (volg route  B34). Voor de simulatie en eerste afspraak moet u zich altijd eerst aanmelden aan het onthaal van de polikliniek oncologie (volg route B23). Daar komt de verpleegkundige u ophalen. Klik hier voor meer info over radiotherapie.

Het oncologisch dagziekenhuis

Het dagziekenhuis van het Centrum voor Oncologie bevindt zich op het gelijkvloers van campus Sint-Elisabeth onmiddellijk rechts naast de hoofdingang (volg route A08).

Hospitalisatie-afdeling oncologie - hematologie

De afdeling oncologie - hematologie bevindt zich op de 5de verdieping van campus Sint-Elisabeth (volg route A79). In het belang van de patiënten zijn bloemen en planten op deze afdeling niet toegelaten. Patiënten die op deze afdeling verblijven, hebben een verminderde weerstand en zijn gevoeliger voor infecties. Om de kans op infecties zo klein mogelijk te houden, zijn bloemen en planten, die een mogelijke voedingsbodem kunnen zijn voor schimmels en bacteriën, niet toegestaan. Kunstbloemen mogen wel. Dank voor uw begrip.