Zelfinschrijfkiosken in AZ Turnhout

sfeerbeeld Zelfinschrijfkiosken in AZ Turnhout Sinds vrijdag 5 juni hoeven patiënten die voor een raadpleging komen niet meer aan te schuiven aan de loketten, maar kunnen ze zichzelf inschrijven aan de inschrijfkiosken aan het onthaal.

 

Vanaf 5 juni kunnen patiënten voor een raadpleging op afspraak zichzelf inschrijven aan de inschrijvingskiosken naast de onthaalbalies in de centrale inkomhal van beide campussen. Met het oog op een vlotte inschrijving nu en in de toekomst is deze extra service een belangrijke stap voorwaarts. Patiënten voeren hun eID in en krijgen via de kiosk hun klevers. Op een afzonderlijke klever vinden ze een wegbeschrijving, waarmee ze zich naar de juiste dienst kunnen begeven. Aan de kiosk zal tijdens drukkere uren een medewerker van onthaal-inschrijvingen staan om patiënten te helpen bij hun inschrijving.


Patiënten moeten voor hun raadpleging wel op de juiste campus zijn. Anders vindt de kiosk de afspraak niet terug. Een bijkomende voorwaarde om zich te kunnen inschrijven aan de kiosk, is dat er een afspraak in het afsprakenregister geregistreerd is. Patiënten die zonder afspraak komen (bijvoorbeeld voor een RX-foto) kunnen dus niet terecht bij de nieuwe automaten.

Disclaimer | AZ Turnhout - vzw maatschappelijke zetel - Steenweg op Merksplas 44 - 2300 Turnhout | Volg ons op afbeelding facebook