VLK zoekt uw verhaal over werken na kanker

sfeerbeeld Werken na kanker? Werken na kanker ? Dringend gezocht: uw verhaal !

Stel je voor: je krijgt kanker. Negen maanden ben je out, maar dan mag je weer aan het werk. Eindelijk een kans om de ziekte uit je hoofd te zetten, om weer onder de mensen te komen, je nuttig te voelen. Je herademt.


Tot blijkt dat je ontslagbrief klaar ligt. Dat je werkgever je niet vanuit de stoffige fabriekshal (door je arts verboden terrein) naar een andere werkplek wil verplaatsen. Dat je werkgever je niet deeltijds kan laten beginnen voor een tijdje. Na je kanker begint een nieuw gevecht, om werk, helaas.


Vertel nu uw eigen verhaal over kanker en werk aan de Vlaamse Liga tegen Kanker (VLK), op www.werkennakanker.be of op 078/150.151 (elke werkdag van 9 tot 12 en 13 tot 17u). Help de VLK de problemen rond werkhervatting na kanker in kaart te brengen. Op 12 september gaat ze met de waslijst van problemen naar minister van Werk, Monica De Coninck. Met de bedoeling afspraken te maken waar mensen op de werkvloer beter van worden.

Disclaimer | AZ Turnhout - vzw maatschappelijke zetel - Steenweg op Merksplas 44 - 2300 Turnhout | Volg ons op afbeelding facebook