Website van AZ Turnhout behoort tot de beste van de klas!

sfeerbeeld Website van AZ Turnhout behoort tot de beste van de klas! Met een mooi resultaat van 80% staat AZ Turnhout in de hoogste scorecategorie voor patiëntgerichtheid van de website (studie van de overheid en VPP). Lees meer ...

 

AZ Turnhout neemt al geruime tijd deel aan onderzoek in het kader van VIP², het Vlaams Indicatorenproject. Naast borstkanker, patiënttevredenheid, handhygiëne en medicatieveiligheid, werden nu ook de resultaten van de tweede meting van patiëntgerichtheid van deze website www.azturnhout.be  (periode juli – aug 2015) bekend gemaakt.

 

Met een mooi resultaat van 80% (of een score van 37,51 op 47 onderzochte items) staat AZ Turnhout samen met 29 andere ziekenhuizen voor de tweede keer in de hoogste scorecategorie voor patiëntgerichtheid van de website. In totaal werden door het Vlaams Patiëntenplatform 49 ziekenhuiswebsites beoordeeld. AZ Turnhout scoort hiermee boven het gemiddelde en boven de mediaan.

 

Deze meting wordt jaarlijks herhaald. Op basis van de resultaten van 2015 zullen we de site verder verbeteren met contactgegevens van afdelingen, verduidelijking omtrent het beleid rond euthanasie en dwangmedicatie en bekijken we een uitbreiding van het patiëntenvoorlichtingsaanbod.

 

Klik hier voor het gedetailleerd rapport van VIP².

Link naar de overheidssite http://www.zorgkwaliteit.be/.

Disclaimer | AZ Turnhout - vzw maatschappelijke zetel - Steenweg op Merksplas 44 - 2300 Turnhout | Volg ons op afbeelding facebook