Verwensessies voor kankerpatiënten

sfeerbeeld Verwensessies voor kankerpatiënten Op de Dag tegen Kanker op 13 september kunnen kankerpatiënten deelnemen aan tal van verwensessies.

 

Naar jaarlijkse gewoonte legt AZ Turnhout in september onze kankerpatiënten extra in de watten op de Dag tegen kanker. Op campus Sint-Elisabeth organiseert het ziekenhuis samen met de Vlaamse Liga tegen Kanker (VLK) op 13 september verwenactiviteiten voor kankerpatiënten, gaande van gelaatsverzorging en make-up, kleur- en stijladvies tot massages en zumbasessies.

 

En we kunnen nu reeds van een overweldigend succes spreken: maar liefst 91 ambulante patiënten hebben zich ingeschreven. Hiermee zijn, met uitzondering van de zumba-les om 13.30u, alle workshops volzet.  Daarnaast zullen vrijwilligers ook langsgaan bij heel wat geïnteresseerde gehospitaliseerde patiënten voor kleur- en stijladvies, gelaatsverzorging of hand- en voetmassage.

 

Wij bedanken alvast iedereen voor zijn of haar medewerking en zijn ervan overtuigd, dankzij ieders enthousiasme, dat 13 september voor onze patiënten een onvergetelijke dag wordt!

 

Klik hier voor het gedetailleerd programma in AZ Turnhout.

Disclaimer | AZ Turnhout - vzw maatschappelijke zetel - Steenweg op Merksplas 44 - 2300 Turnhout | Volg ons op afbeelding facebook