Verpleegafdeling longziekten gecentraliseerd op campus Sint-Elisabeth

sfeerbeeld Verpleegafdeling longziekten gecentraliseerd op campus Sint-Elisabeth Vanaf 15 december worden alle patiënten longziekten gehospitaliseerd op campus Sint-Elisabeth.

Na de verhuis van de raadplegingen longziekten naar campus Sint-Elisabeth in september, volgde vandaag 15 december de verhuis van de verpleegafdeling pneumologie van campus Sint-Jozef naar campus Sint-Elisabeth. De nieuwe afdeling pneumologie met 33 bedden wordt tijdelijk gehuisvest op de 5e verdieping op Sint-Elisabeth, in afwachting van de ruimte op de 2e verdieping die toekomstgericht  hiervoor bestemd is.

 

Intern betekent dit wel een kleine verschuiving van de patiënten van de afdeling gastro-enterologie (inwendige) die op 15 december verhuisden van de 5e naar de 2e verdieping op campus Sint-Elisabeth.

 

Patiënten die een afspraak willen maken met één van de vier pneumologen kunnen dit doen via het nummer 014 40 63 80. Ga naar de rubriek 'raadplegingen' voor de raadplegingsuren.


 

Disclaimer | AZ Turnhout - vzw maatschappelijke zetel - Steenweg op Merksplas 44 - 2300 Turnhout | Volg ons op afbeelding facebook