Vanaf 27 maart geldt betalend parkeren voor patiënten en bezoekers ook op campus Sint-Jozef

sfeerbeeld Vanaf 27 maart geldt betalend parkeren voor patiënten en bezoekers ook op campus Sint-Jozef Vanaf 27 maart geldt betalend parkeren voor patiënten en bezoekers ook op campus Sint-Jozef.

 

Zowel op campus Sint-Jozef als op Sint-Elisabeth biedt AZ Turnhout parkeerfaciliteiten voor patiënten en bezoekers. Campus Sint-Jozef beschikt over een ruime parking met in totaal 698 plaatsen. Op campus Sint-Elisabeth kunt u terecht in het parkeergebouw dat ruimte biedt aan 566 voertuigen.

 

Sinds december 2012 zijn de plaatsen in het parkeergebouw op campus Sint-Elisabeth betalend. Vanaf woensdag 27 maart 2013 geldt betalend parkeren voor patiënten en bezoekers ook op de parking van campus Sint-Jozef. De tarieven op beide campussen zijn identiek. Voor andersvaliden en chauffeurs van Minder Mobielen Centrales geldt een uitzondering: zij parkeren gratis.

 

Voor meer informatie over betalend parkeren op campus Sint-Jozef, de tarieven en het parkeerbeleid, klikt u hier of download de brochure 'Parkeren bij AZ Turnhout' (pdf).

Disclaimer | AZ Turnhout - vzw maatschappelijke zetel - Steenweg op Merksplas 44 - 2300 Turnhout | Volg ons op afbeelding facebook