Team neurologie van AZ Turnhout is derde beste zorgverlenend team van Vlaanderen

Ons team neurologie werd derde in de wedstrijd ‘Nurse of the Year’, een initiatief van CareTalents, dé verkiezing van de top in de zorgverlening.

 

Vijf verpleegkundigen vertegenwoordigden het team tijdens de finaleVerpleegkundige Els Van Gansen vertelt namens het hele team trots: “We hadden 1 maand de tijd om zoveel mogelijk stemmen te ronselen. Wij hebben dat gedaan via onze eigen Facebookprofielen, via vrienden en familie, via mail en collega’s. Voor heel Vlaanderen werden de 5 teams geselecteerd met de meeste stemmen. Wij waren daar dus eentje van.”

 

Collega Eline Van Loon vervolgt: “Ons team werd samen met 4 anderen uitgenodigd voor de finale. Die bestond uit fysieke proeven zoals een hindernissenparcours, iemand in de armen overdragen en enkele proeven samen met mensen uit de andere teams. Samenwerken stond hierbij centraal. Daarna volgde een proef voor de jury waarbij we een antwoord moesten geven op enkele vragen. De jury was vooral onder de indruk van ons enthousiasme en samenhorigheid wat toch wel apart is voor een dienst met 55 medewerkers in tal van verschillende functies. Ook buiten het werk doen we veel leuke dingen samen.

 

De deelname aan ‘Nurse of the Year’ heeft voor een enorme positieve boost gezorgd op de afdeling. Iedereen is razend enthousiast en zal vanaf nu nog meer deze titel verdedigen met hun dagelijkse warme en gastvrije zorg voor de patiënten op de afdeling neurologie in AZ Turnhout.

Disclaimer | AZ Turnhout - vzw maatschappelijke zetel - Steenweg op Merksplas 44 - 2300 Turnhout | Volg ons op afbeelding facebook