Schenk een uniek moederdagcadeau!

sfeerbeeld Schenk een uniek moederdagcadeau! Schenk dit jaar een uitzonderlijk cadeau aan je mama voor Moederdag en maak zowel jouw mama als mama’s in Afrika gelukkig.

Heb jij al een origineel cadeau voor Moederdag? Schenk haar dit jaar iets unieks en kies voor een solidair cadeau. Voor de prijs van een modern uurwerk kan je een levensreddende medische kit voor moeders in het Zuiden schenken. Zo maak je zowel jouw mama als mama’s in Afrika gelukkig.

 

Surf naar onze website en selecteer de optie "levensreddende medische kit". Na je online betaling ontvang je een symbolische cadeaubon die je kan overhandigen aan je mama. Dankzij jouw gift kan Memisa een hulppost in het Zuiden voorzien van een medische kit die bestaat uit spuiten, naalden, hechtingsmateriaal, ... Hierdoor kan een mama in nood geholpen en verzorgd worden.

 

Voor giften vanaf 40 euro op jaarbasis ontvang je een fiscaal attest

 

Dit is een actie van de ngo Memisa vzw waar AZ Turnhout een langurig partnerschap mee heeft afgesloten voor financiële steun aan ons partnerziekenhuis in Fataki. Klik door voor meer info over onze samenwerking met het ziekenhuis van Fataki (Congo).

 

Disclaimer | AZ Turnhout - vzw maatschappelijke zetel - Steenweg op Merksplas 44 - 2300 Turnhout | Volg ons op afbeelding facebook