Radiotherapie in beeld

sfeerbeeld Radiotherapie in beeld Van 20 tot 22 juli organiseert Siemens Duitsland een fotoshoot en filmopnames op de afdeling radiotherapie van campus Sint-Elisabeth.

 

De afdeling radiotherapie op campus SE is voor het bedrijf Siemens reeds jaren een referentiesite voor nieuwe ultramoderne medische apparatuur.  Op 20, 21 en 22 juli ontvangt de afdeling een heuse delegatie van Siemens uit Duitsland.  Zij willen namelijk een promotiefilm, nieuwe folder en brochure maken over de pas in gebruik genomen CT-scanner, die een uiterst nauwkeurige stralingsvoorbereiding toelaat.  AZ Turnhout was hiermee het eerste ziekenhuis wereldwijd dat dit type CT-scanner van Siemens Healthcare op een dienst radiotherapie in gebruik nam.


Deze film en folder zullen nadien terug te vinden zijn op de Siemens website, http://www.medical.siemens.com/, als promotiemateriaal voor dit nieuw type CT-scanner.  De brochure daarentegen zal ruimer zijn, zij zal onze afdeling radiotherapie als referentiesite aanprijzen met nadruk op deze CT-scanner; en tegelijk het bestralingstoestel Artiste, dat wij vorig jaar in gebruik namen, nog eens extra “in the picture” brengen.


Siemens komt deze week enkele dagen filmopnames en fotoshoots maken op de afdeling.  Er zullen affiches opgehangen worden om patiënten vooraf over dit gebeuren te informeren.  Geen enkele patiënt zal ongevraagd gefilmd of gefotografeerd worden.

Disclaimer | AZ Turnhout - vzw maatschappelijke zetel - Steenweg op Merksplas 44 - 2300 Turnhout | Volg ons op afbeelding facebook