Poëzie in AZ Turnhout

sfeerbeeld Poëzie in AZ Turnhout op 23 juli Op donderdag 23 juli 2015 houdt de ‘Poëziebus’ halt in onder meer AZ Turnhout. Op beide campussen dragen dichters hun gedichten voor tussen 12.30u en 12.45u.

 

Op donderdag 23 juli 2015 houdt de ‘Poëziebus’ halt in de stad Turnhout. De ‘Poëziebus’ heeft een 50-tal Belgische en Nederlandse dichters aan boord en toert deze zomer langs 12 verschillende steden in België en Nederland.

 

Op 23 juli is het de beurt aan Turnhout. De bedoeling is om de stad een kwartier lang te laten bezwijken voor poëzie. Op verschillende locaties (bibliotheken, cafés en terrasjes, supermarkten, winkelstraten, bedrijven, etc.) zullen dichters als een soort flashmob van 12.30 tot 12.45 uur een kwartier lang hun gedichten voordragen.

 

Ook AZ Turnhout (campus Sint-Jozef en campus Sint-Elisabeth) doet mee. Op elke campus zullen donderdagmiddag twee dichters aanwezig zijn om hun woordkunsten te demonstreren. De voordrachten vinden plaats van 12.30 tot 12.45 uur op het gelijkvloers in de zone onthaal/cafetaria (afhankelijk van de weersomstandigheden binnen of buiten).

 

Ben je donderdag in het ziekenhuis? Kom ’s middags dan zeker een kijkje nemen en laat je meevoeren door de wonderlijke wereld van het gedicht!

Meer info: http://poeziebus.nl/

Disclaimer | AZ Turnhout - vzw maatschappelijke zetel - Steenweg op Merksplas 44 - 2300 Turnhout | Volg ons op afbeelding facebook