Palliatieve eenheid opent nieuw terras voor patiënten en hun familie

sfeerbeeld Palliatieve eenheid opent nieuw terras voor patiënten en hun familie Sinds deze zomer kunnen patiënten op de palliatieve eenheid en hun familie aangenaam buiten vertoeven op het nieuwe terras.

 

Op 6 augustus 2015 werd het nieuwe terras van de palliatieve eenheid op campus Sint-Elisabeth feestelijk ingehuldigd. Het terras sluit mooi aan op de living van de eenheid. Dankzij dit initiatief kunnen patiënten en hun familie in alle rust buiten vertoeven.

 

Het nieuwe terras is er gekomen dankzij de steun van de Gasthuiszusters, die toestemming hebben gegeven om het terras aan te leggen in de tuin van het klooster. De eigenlijke aanleg van het terras werd gesponsord en gerealiseerd door THV Malderus (Vanhout – Van Roey) & partners. Kempenfietst vzw, die steun verleent aan Kempense projecten ten voordele van kankerpatiënten, zorgde voor de aankleding van het terras en schonk aan de eenheid nieuwe terrasmeubelen en een reuzeparasol.

 

Disclaimer | AZ Turnhout - vzw maatschappelijke zetel - Steenweg op Merksplas 44 - 2300 Turnhout | Volg ons op afbeelding facebook