Wegenwerken ring Turnhout

Vanaf begin augustus tot eind oktober wordt er gewerkt aan de ring in Turnhout. Een stuk van de ring zal tijdens deze periode volledig afgesloten zijn. Afhankelijk van uw situatie is het mogelijk dat u moet omrijden om onze campussen te bereiken.

 

Op woensdag 2 augustus startte het Agentschap Wegen en Verkeer met werken aan de ring van Turnhout tussen de Steenweg op Merksplas en de Antwerpsesteenweg. Het zal de brug over het kanaal vernieuwen en de ring van een nieuw wegdek voorzien. De fietspaden worden ook lokaal hersteld.

Omleiding

De brug is tijdens de wegenwerken onberijdbaar. Afhankelijk van uw situatie is het dus mogelijk dat u moet omrijden om onze campussen te bereiken. Hou er rekening mee dat het langer zal duren om onze campussen te bereiken.

 

In augustus wordt u omgeleid langs de N132. Op deze baan starten er echter ook werken in september. Daarom verschuift de omleiding in september naar een andere route (aangeduid met een stippellijn op de kaart). De omleiding zal in en voor Turnhout aangeduid zijn met oranje pijlen. Voor fietsers is er een kortere omleiding (aangeduid in het groen op de kaart).

 

Meer info

Meer info over deze wegenwerken vindt u op de website van het Agentschap voor Wegen en Verkeer.

Disclaimer | AZ Turnhout - vzw maatschappelijke zetel - Steenweg op Merksplas 44 - 2300 Turnhout | Volg ons op afbeelding facebook