Week van de Pijn

Pijn komt niet uit het niets. Het is een signaal voor een probleem in je lichaam. Tijdens de Week van de Pijn (9 - 15 oktober) roept AZ Turnhout op om over pijn te spreken.

 

pijn is geen taboeOnder andere via een stand in de inkomhal (op beide campussen) maken we patiënten en bezoekers duidelijk dat pijn in ons ziekenhuis geen taboe is en vragen we patiënten en bezoekers om er tijdig over te spreken. Zo kan gezocht worden naar de oorzaak en kan er gestart worden met pijnbehandeling. Ook verpleegkundigen worden tijdens de Week van de Pijn extra gesensibiliseerd om patiënten actief te bevragen naar hun pijn.

 

Pijn lijden is geen noodzaak. Ons ziekenhuis heeft een pijnteam dat gespecialiseerd is in pijnbehandeling. Het pijncentrum van AZ Turnhout is er voor alle mensen die pijn ervaren. Of u nu pijn heeft tijdens uw opname in ons ziekenhuis of een constante (chronische) pijn ervaart in het dagelijks leven.

 

Het pijncentrum probeert in alle gevallen om de pijn te verminderen en de levenskwaliteit te verbeteren. Lees er meer over op www.azturnhout.be/pijncentrum, vraag meer info bij uw arts of verpleegkundige of bezoek onze infostand tijdens de Week van de Pijn.

 

Infostand

  • 10 oktober: inkomhal campus Sint-Elisabeth
  • 12 oktober: inkomhal campus Sint-Jozef

Disclaimer | AZ Turnhout - vzw maatschappelijke zetel - Steenweg op Merksplas 44 - 2300 Turnhout | Volg ons op afbeelding facebook