Dag Tegen Kanker op 18 september

sfeerbeeld Dag Tegen Kanker op 18 september Op 18 september leggen we onze kankerpatiënten extra in de watten op Dag tegen Kanker. Schrijf in voor de verwen- en bewegingssessies.

Op donderdag 18 september 2014 legt AZ Turnhout naar jaarlijkse gewoonte kankerpatiënten extra in de watten tijdens de Dag tegen Kanker. Op campus Sint-Jozef organiseert het ziekenhuis samen met de Vlaamse Liga tegen Kanker (VLK) tal van verwensessies voor kankerpatiënten. Bovendien komt Lynn Wesenbeek naar AZ Turnhout om aan de patiënten haar steun te betuigen.

Wat staat er op het programma?

Aan het onthaal van beide campussen staan mensen van VLK om gele steunbetuigingslintjes op te spelden.
Lynn Wesenbeek komt op bezoek in AZ Turnhout en steekt kankerpatiënten een hart onder de riem!
Op beide campussen zijn gezellige koffiehoekjes ingericht, bemand door VLK-vrijwilligers (9 - 16u).
De diëtisten van AZ Turnhout bieden verwenhapjes en drankjes aan.

Op campus Sint-Jozef, nabij het koffiehoekje in de centrale hal op het gelijkvloers, staat een wensboom. Bij deze boom liggen kaartjes waarop bezoekers een hartverwarmende boodschap kunnen schrijven voor kankerpatiënten. De kaartjes worden opgehangen in de boom en zullen voor de patiënten een belangrijk symbool zijn van kracht en hoop. 
Op campus Sint-Jozef kunnen kankerpatiënten zich inschrijven voor tal van verwensessies (9.30 - 15.30u):

 

  • kleur- en stijladvies
  • gelaatsverzorging
  • hand- en voetmassage
  • schedelmassage

Ook op campus Sint-Jozef kunnen kankerpatiënten deelnemen aan bewegingsactiviteiten:Yoga - sessie start om 11u
Zumba light (zittend) - sessie start om 13u30


De verwensessies en bewegingsactiviteiten vinden plaats op campus Sint-Jozef, Steenweg op Merksplas 44, 2300 Turnhout. Wilt u graag deelnemen, dan moet u op voorhand reserveren bij Hilde Michiels op het nummer 014 40 68 30 of via hilde.michiels@azturnhout.be.

Disclaimer | AZ Turnhout - vzw maatschappelijke zetel - Steenweg op Merksplas 44 - 2300 Turnhout | Volg ons op afbeelding facebook