Nieuwe website AZ Turnhout

sfeerbeeld Nieuwe website AZ Turnhout Wij heten u welkom op de splinternieuwe website van het ziekenhuis...

Naast raadplegingsuren en algemene contactgegevens vindt u hier alles wat u als patiënt moet weten over een opname bij AZ Turnhout: wat brengt u mee, hoe moet u inschrijven, welke kamerkeuzes heeft u, wat is de kostprijs van een opname, de verschillende vormen van patiëntenbegeleiding, enzovoort.

 

Maar ook als bezoeker van een kennis of familielid die in het ziekenhuis verblijft, vindt u tal van nuttige info op deze site: bezoekersuren, openingsuren van de winkel en het cafetaria, tips en regels.  

 

Voor de zorgverlener zijn we nog volop bezig met de uitbreiding van een specifiek luik. U kunt zich ondertussen al wel inschrijven op de nieuwsbrief voor huisartsen.

 

AZ Turnhout is een ziekenhuis in volle ontwikkeling en daarom ook steeds op zoek naar enthousiaste medewerkers in tal van functies. Bent u geïnteresseerd? Surf dan zeker even naar de rubriek 'Werken bij AZ Turnhout'.

 

Suggesties of opmerkingen over de website kunnen gestuurd worden naar communicatie@azturnhout.be.

 

 

 

Disclaimer | AZ Turnhout - vzw maatschappelijke zetel - Steenweg op Merksplas 44 - 2300 Turnhout | Volg ons op afbeelding facebook