AZ Turnhout bedankt haar vrijwilligers

sfeerbeeld AZ Turnhout bedankt haar vrijwilligers AZ Turnhout wil in deze Week van de Vrijwilliger graag alle vrijwilligers van het ziekenhuis van harte bedanken voor hun dagelijkse inzet!

 

"Onze vrijwilligers zijn een schoolvoorbeeld van mensgerichte zorg. Ze zorgen belangeloos elke dag dat patiënten en bezoekers zich hier te gast voelen. En daarvoor willen we hen natuurlijk enorm bedanken!" zo zegt coördinator van de vrijwilligerswerking Aline Bruurs.

 

Enkele weken geleden is de 100e vrijwilliger in AZ Turnhout van start gegaan. Ze werken op veel verschillende afdelingen en oefenen uiteenlopende functies uit. Vrijwilligerswerking in AZ Turnhout is niet nieuw. Er waren al lang vrijwilligers actief van Present op de palliatieve eenheid en van Kom op Tegen Kanker op oncologische afdelingen. In 2015 is die vrijwilligerswerking verder uitgebouwd naar onder meer andere afdelingen: onthaalfuncties, koffie brengen naar patiënten, een luisterend oor bieden daar waar de tijd bij verpleegkundigen soms te kort schiet.

 

Ook geïnteresseerd om als vrijwilliger aan de slag te gaan bij AZ Turnhout ? Neem een kijkje op deze website voor meer info.

 

Disclaimer | AZ Turnhout - vzw maatschappelijke zetel - Steenweg op Merksplas 44 - 2300 Turnhout | Volg ons op afbeelding facebook