Werelddag zonder Tabak op 31 mei

Op 31 mei is het Werelddag zonder Tabak. In AZ Turnhout kan u die dag gratis de impact van roken op uw gezondheid testen.

 

Werelddag zonder Tabak is traditioneel een dag waarin mensen worden opgeroepen om de sigaret gedurende minstens 24 uur aan de kant te laten en stil te staan bij de gevolgen van roken. Wist je dat roken de belangrijkste vermijdbare oorzaak van ziekte en sterfte is? Eén op de twee rokers overlijdt uiteindelijk aan de gevolgen van zijn verslaving. Hoog tijd dus om deze verslaving aan banden te leggen en de stap te zetten naar een gezonder leven!

Test de impact van roken op uw gezondheid

Ook AZ Turnhout schenkt extra aandacht aan stoppen met roken. Op 31 mei kan u op beide campussen aan de hand van enkele eenvoudige testen nagaan in welke mate u verslaafd bent en welke impact het roken heeft op uw leven en uw gezondheid. Er is bovendien de mogelijkheid om een foto te laten nemen die u laat zien welk effect roken heeft op de huid.

Meer info

Meer info over stoppen met roken vindt u op onze website.

Disclaimer | AZ Turnhout - vzw maatschappelijke zetel - Steenweg op Merksplas 44 - 2300 Turnhout | Volg ons op afbeelding facebook