Blijf groeien

Verpleegster op pediatrie aan het werkAls groeiende organisatie stimuleren wij continue ontwikkeling van onze medewerkers. Hier bieden we ruimte voor persoonlijke wensen en ambities om zo het beste in onze mensen naar boven te halen.

 

Voor elke nieuwkomer is er een aangepast opvang- en inscholingsprogramma en begeleiding door een ervaren collega voorzien. Voor verpleegkundigen gebeurt de opvang en inscholing onder begeleiding van een begeleidingsverpleegkundige.

 

 

 

Gedurende je verdere loopbaan bieden we ondersteuning om professioneel te groeien door middel van ruime mogelijkheden tot vorming, training en opleiding. Bovendien worden allerlei tussenkomsten voor vormingsactiviteiten voorzien (bv. financiële tussenkomsten). Voor verpleegkundigen die hun job willen combineren met een bijkomende opleiding biedt AZ Turnhout extra mogelijkheden. Ook kansen tot mutatie in functie van jouw persoonlijke ambities behoren tot de mogelijkheden.

 

Voor elk departement hebben we een vormingscoördinator (VTO²) die samen het vormingsbeleid in praktijk omzetten.

Disclaimer | AZ Turnhout - vzw maatschappelijke zetel - Steenweg op Merksplas 44 - 2300 Turnhout | Volg ons op afbeelding facebook