Waarom werken bij AZ Turnhout?

Zit zorgen in je bloed?

kinesiste aan het werkDan ben je de geknipte persoon voor AZ Turnhout. De mensen in onze organisatie zijn het geheim tot ons succes. We zijn steeds op zoek naar gemotiveerde teamleden die iets voor anderen willen betekenen en plezier beleven in hun werk. Je komt terecht in een ziekenhuis met een open en dynamisch karakter waar een aangename werksfeer en collegialiteit heerst. Zo krijg je de kans samen met collega’s van verschillende disciplines het ziekenhuis optimaal te laten werken.

 

Een job in de zorg is bovendien een job met toekomst. Er zijn steeds meer mensen nodig om te helpen. In allerlei functies.

 

 

Daarom voeren we een actief wervingsbeleid. Maar er is meer nodig dan enkel de beste mensen rekruteren. Kwaliteit van zorg vereist goede zorg voor personeel. We vinden het als groeiende organisatie dan ook belangrijk dat onze medewerkers maximale kansen tot ontplooiing krijgen en zich verder kunnen ontwikkelen. Daarnaast schenken we de nodige aandacht aan veiligheid en gezondheid op de werkvloer. Dit onder meer door je te ondersteunen met de meest moderne infrastructuur, materialen en apparatuur voor de uitoefening van je job.

Ontdek de verschillende voordelen van werken bij AZ Turnhout


 

Disclaimer | AZ Turnhout - vzw maatschappelijke zetel - Steenweg op Merksplas 44 - 2300 Turnhout | Volg ons op afbeelding facebook