Werken bij AZ Turnhout

Word jij onze nieuwe collega?

In AZ Turnhout engageren ruim 2.000 personeelsleden en 200 artsen zich elke dag om samen de beste zorg aan onze patiënten te bieden en hen gastvrij te ontvangen. Dit betekent samenwerken. Kwaliteitsvolle zorg kunnen we maar bieden als er een goeie samenwerking is tussen artsen, administratie, techniekers, verplegend personeel, logistiek en keuken,… één voor één zijn zij allemaal onmisbare schakels.  Onze medewerkers zijn onze kracht.

 

Greet Verkoeyen - diabeteseducator: "Verplegen doe je met je hart, ogen en oren. Je moet luisteren, motiveren en handelen op maat."


Lea Broeckx - schoonmaakster: "Ik kan mijn job aan iedereen aanraden! Je werkt dicht bij huis en toch heb je alle voordelen van een grote organisatie."

 

Iedereen is 'Gast-in-ons-Huis'

Mensgerichte zorg draagt AZ Turnhout hoog in haar vaandel en gaat voor ons verder dan puur medische zorg. Onze medewerkers willen zorg bieden met respect voor de eigenheid van de patiënt en zijn of haar familie.  We willen een ‘Gast-Huis’ zijn in de letterlijke betekenis van het woord: patiënten en bezoekers ontvangen zoals we thuis onze gasten ontvangen. Terwijl wij er ook van uit gaan dat zij zich als gasten gedragen.

 

Deze denkwijze zit vervat in onze vier kernwaarden: Betrokken, Inlevend, Ondernemend en Samenwerkend. Kortweg BIOS.

In beeld

Bekijk wat onze medewerkers zelf zeggen over hun job in AZ Turnhout.

 

 

Nieuwsgierig naar verschillende diensten in het ziekenhuis? Klik hier en je ziet hoe het er achter de schermen van enkele diensten aan toe gaat?

Solliciteren bij AZ Turnhout

Om onze patiënten kwalitatief hoogstaande en gespecialiseerde zorg dicht bij huis bieden, zijn wij constant op zoek naar enthousiaste mannen en vrouwen om het team van AZ Turnhout te komen versterken.

Word jij onze nieuwe collega? Wij leggen onze troeven graag voor jou op tafel... Of ga eens kijken naar de boeiende vacatures die AZ Turnhout te bieden heeft.

 

 

Disclaimer | AZ Turnhout - vzw maatschappelijke zetel - Steenweg op Merksplas 44 - 2300 Turnhout | Volg ons op afbeelding facebook