De opdrachtverklaring van AZ Turnhout: wees gast in ons huis

AZ Turnhout ontstond door fusie van de Turnhoutse ziekenhuizen om de maatschappelijke opdracht van uitstekend algemeen en regionaal ziekenhuis voor de Kempen te realiseren.

Kwaliteit en gespecialiseerde zorgverlening dichtbij

Wij gebruiken de schaalvergroting om een volledig zorgaanbod dichtbij de patiënt te brengen. Wij volgen de ontwikkeling van de wetenschap op de voet en bieden op een verantwoorde wijze nieuwe technologieën en bijkomende specialismen aan. AZ Turnhout garandeert toegankelijke en betaalbare kwaliteitszorg voor iedereen.

Zorgzame betrokkenheid

In alles wat we doen, zijn wij bekommerd om het welzijn van de patiënt. Wij respecteren de persoon en zijn overtuiging. Wij zorgen voor correcte informatie en communicatie en betrekken de patiënt en zijn familie actief bij het zorgproces. Samen zoeken wij naar de meest gepaste behandeling, waarbij we rekening houden met persoonlijke verwachtingen en voorkeuren.

Samenwerking in zorg

Wij zetten ons actief in voor een geïntegreerde patiëntenzorg, waarbij onze eigen zorgverlening naadloos aansluit bij die van huisartsen, thuiszorg en andere zorgvoorzieningen. Voor zeer specifieke behandelingen en onderzoeken, werken we samen met uitmuntende referentiecentra en zorgen voor de nodige begeleiding.

Professioneel engagement

Iedereen in het ziekenhuis zal zijn verantwoordelijkheid ten volle kunnen opnemen bij het verlenen van efficiënte en kwaliteitsvolle zorg. Daarom besteden we grote aandacht aan professionaliteit, respectvolle samenwerking en vriendelijkheid.  Wij ijveren in ons ziekenhuis voor een stimulerende werkomgeving zodat we steeds op enthousiaste en competente medewerkers kunnen rekenen om onze opdracht blijvend waar te maken.

 

Disclaimer | AZ Turnhout - vzw maatschappelijke zetel - Steenweg op Merksplas 44 - 2300 Turnhout | Volg ons op afbeelding facebook