Cafetaria voor bezoekers en patiënten

Op beide campussen van AZ Turnhout is een cafetaria voor patiënten en bezoekers. De cafetaria zijn volledig rookvrij.

Cafetaria campus Sint-Jozef

De cafetaria bevindt zich op het gelijkvloers naast de centrale liften. Volg het pictogram op de bewegwijzering.

De cafetaria is geopend elke weekdag van 8.30u tot 18.00u en in het weekend van 10.30u tot 18u. U kunt er zowel broodjes als warme maaltijden verkrijgen. Warme maaltijden zijn verkrijgbaar tussen 11.30u en 14u. Naast de cafetaria staan automaten met frisdrank, warme dranken en snacks. Aan het onthaal staan een broodautomaat en een soepautomaat.

Cafetaria campus Sint-Elisabeth

De cafetaria bevindt zich op het gelijkvloers achter het onthaal. Volg het pictogram op de bewegwijzering

U kunt er terecht elke weekdag van 9.00u tot 19.30u en in het weekend en feestdagen van 11.00u tot 19.30u. U kunt er zowel broodjes als warme maaltijden verkrijgen. Aan de wachtruimte voorbij de inschrijvingen en richting radiotherapie op het gelijkvloers staan automaten met frisdrank, warme dranken, snacks, soep en brood. Op de tweede verdieping vindt u een automaat met frisdrank en warme dranken.

Koffie voor Fataki

Voor elke koffie die u drinkt, schenkt u 0,10 eurocent aan ons partnerziekenhuis in Fataki (noordoost- Congo) gaan! Lees op deze website meer over ons goede doel Help Fataki.

Disclaimer | AZ Turnhout - vzw maatschappelijke zetel - Steenweg op Merksplas 44 - 2300 Turnhout | Volg ons op afbeelding facebook